Even voorstellen:
Mijn naam is Eva Gorter. Sinds 2017 ben ik medisch echoscopist en heb ik in verschillende echopraktijken mogen werken. Inmiddels heb ik een vaste werkplek bij Vita verloskundig centrum. Je kunt mij wellicht daar dus al van kennen. Ik vind het super leuk om (aanstaande) ouders een bijzondere ervaring mee te geven met beelden van hun toekomstige kindje.

Speciaal moment
Om voor het eerst jullie kleine wonder in je buik te zien is voor alle (aanstaande) ouders zo’n speciaal moment dat ik, altijd mijn uiterste best doe om mooie echobeelden te maken.
Omdat ik het zo bijzonder vind om dit werk te mogen doen ben ik op het idee gekomen om ook pretecho’s aan huis te gaan maken.
Lijkt het je leuk om een echo aan huis te krijgen en comfortabel vanaf je eigen bank naar je kindje te kijken? Klik dan snel op afspraak maken.

Echo aan Huis - 03

Ik ben ervaren in het maken van zowel pretecho’s als medische echo’s en maak graag de mooiste echobeelden voor jullie!

Avond- en weekenden

Is het voor jou of je partner lastig om overdag tijd vrij te maken voor een echo-afspraak dan is dat geen enkel probleem: ook ’s avonds of in het weekend kom ik bij je thuis, hoe handig is dat! Avonden en weekenden zijn wel beperkt mogelijk en vol is vol. Boek een afspraak via de knop hieronder en dan neem ik contact met je op.

Contact

Wil je wat meer informatie hebben?
Neem contact met me op!

CONTACT