Leuk voor later!

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je een pretecho zou willen hebben, bijvoorbeeld om het geslacht van je kindje te weten te komen. Misschien wil je nog eens extra kijken naar je kindje later in de zwangerschap of wil je je ouders of vrienden dit wonder ook mee laten beleven. Welke reden je ook hebt, echofoto’s van je kindje is hoe dan ook leuk voor later!

Geslacht
Als je niet wilt weten wat het wordt dan houd ik het geslacht natuurlijk buiten beeld! Voor een pretecho heb je geen verwijsbrief nodig van een verloskundige of huisarts.

Echo aan Huis Groningen Eva Gorter

Je kindje voor het eerst zien terwijl het nog veilig bij jou in de buik zit is een unieke belevenis.
Gun jezelf die ervaring!

Wanneer?

Tussen 7 en 12 weken
Dit is een vroege echo om te bekijken hoe ver de zwangerschap is. Daarnaast kijk ik ook naar het aantal kindjes en of het hartje goed klopt. Ik mag deze echo op verzoek uitvoeren omdat ik hier voor geschoold ben en al vaak heb gedaan.

Tussen 12 en 18 weken
Een echo om de tijd tussen de termijn- en 20 wekenecho te overbruggen. Vanaf 14 weken kan ik ook al zien of jullie een jongen of meisje verwachten. Mocht je dit niet willen weten dan kun je dat vooraf bij mij aangeven.
Tussen 22 en 36 weken
Een 2D echo om weer even te kijken naar jullie kleintje in de buik.
Tussen 25 en 30 weken
Een uitgebreide 3D/4D echo met ook wat 2D echobeelden.

Bij het maken van een echo neem ik alle tijd voor je en ik leg je uitgebreid alles uit over de echobeelden en je kindje. Ondertussen leg ik veel beelden en video’s van de echo vast en krijg je alles digitaal aangeleverd. Op deze manier kun je altijd nog een keer naar dit bijzondere moment terugkijken!
Natuurlijk zijn je vrienden en familieleden welkom om ook mee te genieten van de echo.

Goed om te weten

Misschien overbodige info maar toch goed om te weten: het doel van een pretecho is op geen enkele wijze medisch-diagnostisch en op een eventuele geslachtsbepaling kan ik geen garantie geven!

Contact

Wil je wat meer informatie hebben?
Neem contact met me op!

CONTACT